Polaroid Photo

Door een update van de webwinkel software is een en ander verkeerd gelopen. Door de oneindige wijsheid van de software ontwikkelaar dient de gehele winkel, inclusief producten, verzendkosten en dergelijke geheel opnieuw ingeregeld worden. Aangezien de ontwikkelaar ook gelijk vele logo’s van zijn bedrijf in de pagina’s ingebakken heeft, kunnen we wel stellen dat we minder te spreken zijn over deze ontwikkelingen. We zijn ons aan het beraden, hoe zo efficiënt mogelijk weer een werkende online shop te regelen.

We hopen snel met een oplossing te komen. Tot die tijd kun je uiteraard via

orders@outdoorbiltong.nl

bestellingen doorgeven, en we handelen het gewoon af. Alle lopende orders worden uiteraard ook gewoon afgehandeld.

Excuses voor het ongemak

Welkom in de webwinkel van Outdoor Biltong. We hebben er voor gekozen om de Outdoor Biltong in twee variaties aan te bieden: Original en Garlic & Black Pepper. Bij de Producten (links in het menu) staat een nadere omschrijving van de variaties. Uiteraard is het mogelijk, om van deze smaken af te wijken. De biltong wordt op wekelijkse basis bereid, dus als een paar dagen wachten geen bezwaar is kan de Outdoor Biltong desgewenst precies afgestemd worden op de eigen smaak: wat meer kruiden, een wat langer gedroogde biltong… zeg het maar en we maken het.

Uiteraard zijn alle versies van de Outdoor Biltong verpakt in de handige, waterdichte kleine meeneemverpakking. Deze 40-grams verpakking is speciaal ontworpen om onder alle omstandigheden meegenomen te worden. Geen overbodig gewicht, geen scherpe uitsteeksels of stickers die oplossen in water… Outdoor Biltong neem je mee in je broekzak, in je zwemvest, de steiger op of waar dan ook. Uiteraard is de verpakking eenvoudig te openen zonder schaar of mes.