Polaroid Photo
di
9
aug '11

Webshop problemen

Door een update van de webshop software is er hier en daar wat uit het lood gedrukt. Alle klantgegevens zijn bewaard gebleven, maar in zijn oneindige wijsheid heeft de software besloten alle items uit de winkel te verwijderen. Mogelijk leidt dit er ook toe dat historische orders niet meer te zien zijn, waarvoor excuses.

We haasten om de winkel weer volledig functionerend te krijgen, excuses voor het ongemak. Lopende orders zijn nog bij ons bekend en worden gewoon afgehandeld, ook als deze in de online systemen verdwenen zijn. We doen gelukkig aan boekhouden op verschillende systemen!

ma
4
jul '11

Vakantie periode

Beste bezoeker,

door samenvallende vakanties, en een huwelijk in het buitenland waar we toch eigenlijk allemaal wel gaan borrelen op het geluk van het nieuwe echtpaar, kan het zijn dat de komende week de aanname en afhandeling van orders wat vertragen. Excuses hiervoor, maar aangezien we allemaal leuke dingen gaan doen in de buitenlucht zeggen we: ook dat hoort soms bij Outdoor Biltong!

Tot ziens in de woeste natuur, en natuurlijk snel weer in de webwinkel!

ma
9
mei '11

Website korting!

Gewoon omdat we er zin in hebben: plaats een bestelling via de site met kortingscode HETISTEWARM en we rekenen gelijk 25 procent korting af, gewoon omdat het te warm is om achter de compu te zitten en alle orders via de site dus wel een cadeautje waard zijn! Hoewel het welhaast te warm is om buiten te zijn, voelt het ook niet goed om binnen te zitten. Zwemmen of varen dus maar? In ieder geval nemen we Outdoor Biltong mee!

Zin om helemaal voor de ultieme deal te gaan? Meer en meer raken we gewend aan het rare medium dat Twitter heet. Volg @OutdoorBiltong en tweet ons dezelfde kortingscode HETISWARM tezamen met het ordernummer en we trekken nog eens 25% van het orderbedrag af!

Outdoor Biltong voor half geld, als dat geen deal is dan weten we het niet meer!

Omdat dergelijke aanbiedingen inhouden dat we woest onder de kostprijs aan het verkopen zijn, zit er uiteraard wel een tijdsbeperking aan het aanbod. Half mei klinkt wel mooi, dus deze aanbieding is geldig tot 15 mei 2011 23.59u.

zo
12
dec '10

Winterstop

De winterperiode is traditioneel een langzame periode voor de Outdoor Biltong. Zelf gaan we graag het land in om te genieten van stille bossen en rijp op het veld, woeste Ardennenbeken op te bevaren en als het mee zit zelf een mooie sloot om op te schaatsen. De orders via de webshop zakken echter traditioneel in in de wintermaanden, en daarom hebben we dus maar besloten om echt te focussen op de leuke dingen buiten (en af en toe een open haard binnen, natuurlijk) en zal de webshop de komende maanden gesloten zijn.

We hopen iedereen aan het begin van het komend buitenseizoen weer te mogen begroeten!

ma
9
aug '10

Outdoor Biltong ook te volgen op Twitter

Altijd al willen weten waar we door de natuur aan het lopen zijn, welke rivier gepeddeld wordt of gewoon heel praktisch of je misschien komend weekend de stand van Outdoor Biltong ergens bij een wandeltocht kan vinden voor een gratis sample? Volg ons nu op Twitter en je bent altijd op de hoogte!

wo
2
jun '10

Outdoor Biltong aanwezig bij 55e Biwanto

Komend weekend zal Outdoor Biltong aanwezig zijn bij de 55e Binnenmaas Wandeltocht, ook wel bekend als de Biwanto. De Vierdaagse komt weer dichterbij, de trainingskilometers moeten gemaakt. Daar past onze hartige snck uiteraard prima bij! Kom dus allemaal naar Mijnsheerenland voor een sportieve wandeling, en proef onderweg van de gratis samples Outdoor Biltong Original en Outdoor Biltong Garlic & Black Pepper!

do
20
mei '10

Outdoor Biltong in Oud-Beijerland en Ridderkerk

Komend weekend zullen we met de gebruikelijke schalen gratis-proeven-biltong aanwezig zijn op de wandeltocht van de wsv Beijerland: de 32e Poldertocht.  En volgend weekend gaan we naar een wandeltocht die over het algemeen geroemd wordt om de schiterende trjecten: de Oostendamtocht in Ridderkerk, van de vereniging Oostendam. Kom dus langs, wees sportief en wandel, en proef natuurlijk de overheerlijke Outdoor Biltong! Aan het weer zal het niet liggen…

wo
12
mei '10

Outdoor Biltong aanwezig bij 25e Stan Meeuwsen tocht

Komend weekend zoeken we het gemoedelijke Den Bosch op om alle wandelaars van de 25e Stan Meeuwsentocht te laten kennis maken met Outdoor Biltong. Uiteraard staan we met proefschalen van beide varianten bij de start-finish, iedereen kan dus gelijk aan de Outdoor Biltong voor onderweg. En nu maar hopen op aangenaam weer voor een fraaie wandeling.

di
11
mei '10

Outdoor Biltong aanwezig bij Kastelenwandeltocht

We gaan eindelijk eens de regio uit, en wel naar landelijk Wijchen! Komende Hemelvaart kunnen alle wandelaars komen proeven van de overheerlijke Outdoor Biltong bij de rustpunt van De Mijlpaal in Hernen! Iedereen een prettige wandeling en een smakelijke snack!

do
6
mei '10

Outdoor Biltong sponsort GHV Roofvisafdeling in Zweden

Nadat we zo gezellig een stand gedeeld hebben op het Fish-Ned Festival, moet de band tussen Outdoor Biltong en de ‘s Gravenhaagse Hengelsport Vereniging goed bevestigd worden. En als de roofvisafdeling dan naar Zweden vertrekt om te pogen een visje of twee te verschalken, dan sponsoren we de heren toch? In de avond wordt er ongetwijfeld woest gebarbequed, er moet immers een moment zijn voor stoere verhalen en wellicht zelfs wel een biertje :-) Maar overdag in de boot, dat barbequed zo lastig. En daar is Outdoor Biltong dus perfect voor! Mannen, goede vangst, en dat de Outdoor Biltong maar moge smaken!