Polaroid Photo
ma
9
mei '11

Website korting!

Gewoon omdat we er zin in hebben: plaats een bestelling via de site met kortingscode HETISTEWARM en we rekenen gelijk 25 procent korting af, gewoon omdat het te warm is om achter de compu te zitten en alle orders via de site dus wel een cadeautje waard zijn! Hoewel het welhaast te warm is om buiten te zijn, voelt het ook niet goed om binnen te zitten. Zwemmen of varen dus maar? In ieder geval nemen we Outdoor Biltong mee!

Zin om helemaal voor de ultieme deal te gaan? Meer en meer raken we gewend aan het rare medium dat Twitter heet. Volg @OutdoorBiltong en tweet ons dezelfde kortingscode HETISWARM tezamen met het ordernummer en we trekken nog eens 25% van het orderbedrag af!

Outdoor Biltong voor half geld, als dat geen deal is dan weten we het niet meer!

Omdat dergelijke aanbiedingen inhouden dat we woest onder de kostprijs aan het verkopen zijn, zit er uiteraard wel een tijdsbeperking aan het aanbod. Half mei klinkt wel mooi, dus deze aanbieding is geldig tot 15 mei 2011 23.59u.

Start discussion »

Leave a Reply